Enllaços

Un bon procés d’orientació requereix treballar l’autoconeixement, explorar l’oferta formativa i examinar el mercat de treball. A continuació, trobaràs un recull de recursos digitals per orientar-te.

Autoconeixement

GR

Eina d’orientació d’Educaweb per arribar allà on vols. Amb el GR comença el teu Gran Recorregut pel món dels estudis i les professions.

Qüestionari d’autoconeixement

Qüestionari del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, que avalua la teva personalitat, interessos i capacitats amb relació als entorns professionals.

Test d’Interessos Professionals

Test d’interessos professionals de Barcelona Activa, que t’ajuda a descobrir les ocupacions més afins a les teves motivacions

Oferta formativa

Oferta formativa de Catalunya

Web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb explicació dels estudis obligatoris i postobligatoris de Catalunya.

Estudis Universitaris

Web de Canal Universitats de la Generalitat de Catalunya amb informació sobre els graus universitaris, PAU, PAP, beques i ajuts, màsters…

Diccionari d’estudis

Diccionari d’estudis d’Educaweb amb descripció dels estudis, perfil recomanat, sortides professionals, estudis relacionats…

El Sistema Educatiu

Secció del portal d’Educaweb amb informació i recursos sobre el Sistema Educatiu.

Notes d’admissió i ponderacions

Secció del portal d’Educaweb amb informació sobre com calcular la nota d’admissió i els paràmetres de ponderacions de les diferents universitats.

Notes de tall

Secció del portal d’Educaweb amb informació sobre la notes de tall i l’oferta de places a les universitats.

Mercat de treball

Mercat de treball

Portal de Barcelona Activa amb informació sobre els sectors econòmics, perfils professionals, competències i formacions requerides per exercir una ocupació.

Diccionari de professions

Diccionari de professions d’Educaweb amb descripció de la professió, les activitats i tasques laborals, les perspectives de futur, el perfil professional i els estudis que permeten exercir la professió.

Sobre D’EP Institut

D’EP centrem la nostra atenció en les persones a través de dues àrees estratègiques: D’EP Estudis i D’EP Projectes Educatius i Orientació.

Política de privacitat

Contacta’ns

On estem?

C. Aragó 631-633 locals 1-2
08026, Barcelona

© D’EP Institut 1994-2021